Seitsemäs rahastomme näkee päivänvalon – Fondita European Micro Cap

2017-02-16

Nyt sinulla on mahdollisuus sijoittaa Euroopan pienimpiin yrityksiin – huomisiin tähtiin. Fondita European Micro Cap sijoittaa noin 30:een houkuttelevaan yritykseen jotka ovat läpäisseet Fonditan hyväksi havaitun sijoitusprosessin. Tätä prosessia olemme Fonditassa käyttäneet menestyksellä jo 20 vuotta. Panostamme erityisesti siihen, että löytäisimme yrityksiä joilla on vahva markkina-asema, hyvät tulevaisuuden näkymät, vakiintunut kannattavuus ja vahva tase. Näemme mielellämme että kohdeyrityksillä on kasvollinen omistus – henkilö, suku tai jopa yrityksen perustaja. Suosimme yrityksiä jotka ovat löytäneet oman markkinaraon ainutlaatuisilla tuotteilla ja jotka kasvavat kannattavasti.

”Tomin ja minun Eurooppamatkoilla olemme vuosien varrella tavanneet monta hyvin hoidettua yritystä, jotka toimivat menestyksellä omilla kapeilla toimialoillaan ja jotka täyttävät sijoitusfilosofiamme kriteerit. Yhteistä näille yrityksille on, että ne harvoin ovat monenkaan markkina-analyytikon seurannassa”, sanoo Kenneth Blomqvist, joka toimii rahaston salkunhoitotiimissä. Rahaston kohdeyritykset löytyvät maista kuten Saksa, Sveitsi, Itävalta, Alankomaat, Iso-Britannia ja Ranska, mutta pohjoismaihin rahasto ei sijoita. Yritykset toimivat lähinnä toimialoilla kuten lääketeknologia, tietotekniikka, teollisuusteknologia ja ajoneuvoteknologia tai voivat ne myös olla suoraan kuluttajalle suunnattuja yrityksiä, jatkaa Blomqvist. Rahasto on tarkoitettu pitkäjänteiselle sijoittajalle joka haluaa jotain ainutlaatuista ja erilaista.

Rahasto aloittaa toimintansa 7. maaliskuuta 2017, mutta merkinnän voi jo nyt tehdä tilille FI58 3301 0001 1505 98 (SEB). Lisätietoa rahastomerkinnästä löydät kotisivultamme. Jos haluatte lisätietoja niin vastaamme mielellämme kysymyksiinne puhelimitse tai sähköpostilla.

Rahastomme