Lisätietoja

Lisäinformaatiota

Palkkiot

Me emme veloita merkintäpalkkiota. Lunastuspalkkio on 1% tai vähintään 15 euroa. Lunastuspalkkiota ei veloiteta siirryttäessä toiseen Fondita Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimaan sijoitusrahastoon.

Rahastojen hallinnointipalkkio on 2% vuodessa. Hallinnointipalkkio on vähennetty rahasto-osuuden päivän arvossa.

Kokonaisasiakkuus huomioiden hinnastosta voidaan poiketa.

Ulkopuoliset palvelut

Rahastoyhtiöllä on oikeus käyttää sijoitusrahastotoiminnan hoitamisessa ulkopuolisia palveluita, kuten esimerkiksi kirjanpito- ja tietotekniikkapalveluita sekä merkintä- ja lunastustoimeksiantojen vastaanottamispalveluita.

Omistajapolitiikka

Fondita Rahastoyhtiö ei pyri aktiiviseen omistajapolitiikkaan.

Sisäpiirirekisteri

Fondita ylläpitää rahastoyhtiön julkista sisäpiirirekisteriä. Lisätietoa saatavissa rahastoyhtiöstä osoitteesta info@fondita.fi.

Virhelista

Rahastoyhtiö ylläpitää Finanssivalvonnan edellyttämää virhelistaa, josta ilmenee rahastojen arvonlaskennassa esiintyneet virheet ja niiden syyt. Olennaisen virheen raja on 0,30-0,50%, rahastosta riippuen.

Taloudelliset raportit

Taloudelliset raportit ovat saatavissa osoitteesta info@fondita.fi.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautetta asiakkailtamme. Voit aina kääntyä asiakasvastaavasi puoleen, tai soittaa meille numeroon +358 9 66 89 8 90. Jos haluat jättää kirjallisen palautteen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@fondita.fi tai lähettää sen meille osoitteeseen Fondita Rahastoyhtiö Oy, Aleksanterinkatu 48 A, 00100 Helsinki. Meiltä on myös saatavissa kirjalliset ohjeet asiakasvalitusten tekemiseksi Finanssivalvonnan ohjeistuksen mukaisesti.

Rahastomme