Fonditan salkunhoitotiimiin vahvistus

2021-06-21

Janna Haahtela

                                                                                       Kuva: Janna Haahtela

Meillä on ilo ilmoittaa, että Janna Haahtela liittyy Fonditan salkunhoitotiimiin syksyllä. Janna on kauppatieteiden maisteri Hankenilta, jonka lisäksi hän on suorittanut CEFA-analyytikkotutkinnon ja ESG-analyytikkotutkinnon (CESGA). Janna siirtyy meille Aktia Pankista, jossa hän on toiminut salkunhoitajana vuodesta 2014 keskittyen eurooppalaisiin osakkeisiin ja ESG-sijoituksiin.

”Jannalla on laaja kokemus osakemarkkinoista ja erityisen syvällinen näkemys ESG-sijoittamisesta, mikä on omassa toiminnassamme keskeinen asia. Olen täysin vakuuttunut siitä, että Janna sopii hienosti tiimimme ja vahvistaa sitä omalla osaamisellaan. Olemme iloisia voidessamme toivottaa hänet tervetulleeksi Fonditaan!”, toimitusjohtaja ja salkunhoitaja Markus Larsson kommentoi.

”Olen erittäin innoissani voidessani tulla osaksi Fonditan menestyvää salkunhoitotiimiä. Olen aina arvostanut Fonditan keskittymistä aktiivisesti hoidettuihin pohjoismaisiin ja eurooppalaisiin osakerahastoihin, ja uskon, että erityiskiinnostukseni vastuullista sijoittamista kohtaan keskittyen korkealaatuisiin kasvuyrityksiin täydentää tiimiä hienosti ”, Janna kommentoi.

Rahastomme