Lisätietoja

Lisäinformaatiota

Palkkiot

Me emme veloita merkintäpalkkiota. Lunastuspalkkio on 1% tai vähintään 15 euroa. Lunastuspalkkiota ei veloiteta siirryttäessä toiseen Fondita Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimaan sijoitusrahastoon.

Rahastojen hallinnointipalkkio on 2% vuodessa. Hallinnointipalkkio on vähennetty rahasto-osuuden päivän arvossa.

Kokonaisasiakkuus huomioiden hinnastosta voidaan poiketa.

Ulkopuoliset palvelut

Rahastoyhtiöllä on oikeus käyttää sijoitusrahastotoiminnan hoitamisessa ulkopuolisia palveluita, kuten esimerkiksi kirjanpito- ja tietotekniikkapalveluita sekä merkintä- ja lunastustoimeksiantojen vastaanottamispalveluita.

Markkinoiden tunnustelu

Markkinoiden tunnusteluun liittyvissä asioissa yhteyshenkilöinä toimivat Fonditan salkunhoitajat:

markus.larsson@fondita.fi

marcus.bjorksten@fondita.fi

kenneth.blomqvist@fondita.fi

tom.lehto@fondita.fi

Omistajapolitiikka

Fonditan omistajaohjauksen periaatteet löytyy tästä.

Sisäpiirirekisteri

Fondita ylläpitää rahastoyhtiön julkista sisäpiirirekisteriä. Lisätietoa saatavissa rahastoyhtiöstä osoitteesta info@fondita.fi.

Virhelista

Rahastoyhtiö ylläpitää Finanssivalvonnan edellyttämää virhelistaa, josta ilmenee rahastojen arvonlaskennassa esiintyneet virheet ja niiden syyt. Olennaisen virheen raja on 0,50%.

Taloudelliset raportit

Taloudelliset raportit ovat saatavissa osoitteesta info@fondita.fi.

Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautetta asiakkailtamme. Voit aina kääntyä asiakasvastaavasi puoleen, tai soittaa meille numeroon +358 9 66 89 8 90. Jos haluat jättää kirjallisen palautteen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@fondita.fi tai lähettää sen meille osoitteeseen Fondita Rahastoyhtiö Oy, Aleksanterinkatu 48 A, 00100 Helsinki. Meiltä on myös saatavissa kirjalliset ohjeet asiakasvalitusten tekemiseksi Finanssivalvonnan ohjeistuksen mukaisesti.

Tietosuojaseloste

Tietosuoja on meille erittäin tärkeä asia, ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti. Henkilötietoja käytetään mm. lainsäädännön asettamien vaatimusten noudattamiseen. Oheinen tietosuojaseloste on päivitetty 25.5.2018 vastaamaan uusia GDPR-säännöksiä.

Rahaston kaupankäyntipäivät

Fonditan rahastot ovat pääsääntöisesti auki jokaisena suomalaisena pankkipäivänä. Poikkeuksen muodostavat ne päivät, kun merkittävä osa rahaston kohdemarkkinoista on kiinni. Fondita julkaisee kerran vuodessa listan niistä päivistä, jolloin rahastot ovat auki. Ajankohtainen lista löytyy täältä.

Rahaston objektiiviset arvostusperiaatteet

Fonditan rahastojen objektiiviset arvosusperiaatteet löytyvät täältä.

Rahastomme